a

WSV Schorrestappers
WSVL 1402

 

Dat onze club meer doet dan wandelen alleen weten jullie waarschijnlijk al wel, maar weten jullie ook dat we ook badmintonnen? We doen dit al meer dan 20 jaar, en we zetten die traditie nog steeds voort.

 

We spelen iedere donderdagavond (behalve feestdagen) van 19u30 tot 21u00 in de Braxhal in De Schorre in Boom. De deelnameprijs bedraagt 2 Euro per speler per deelname.

 

Enkele van onze spelers doen al jaren mee, maar dit wil niet zeggen dat nieuwe spelers niet welkom zijn, integendeel, nieuw bloed is altijd welkom. Ook als u het spel nog niet onder de knie heeft bent u meer dan welkom. We hebben het ooit allemaal moeten leren en bij de ene lukt het al wat beter dan bij de andere. Het belangrijkste is dat we ons sportief kunnen amuseren onder vrienden waarbij jong en oud zich van zijn beste kant kan laten zien. En na het badmintonnen kan dan eveneens traditiegetrouw nog wat worden nagepraat tussen pot en pint 😊.

 

Kom gerust af als u interesse heeft of neem contact op met mezelf of iemand die er al speelt als u nog vragen heeft.

 

Als u een eerste keer enkel wil komen kijken of proberen is dit geen probleem, er zijn altijd wel een aantal rackets op overschot. Let wel: de sportzaal mag enkel betreden worden met sportschoenen, ook als u alleen komt kijken!

 

Robby

robby.van.reeth@telenet.be of 0474/33.13.58

WSV Schorrestappers
WSVL 1402